Mondt Adviesgroep bestaat uit een klein maar hecht team van betrokken mensen.
Wij stellen ons graag aan u voor!

Jacques Mondt

Directeur / Fiscaal Adviseur
In 1992 heeft Jacques de eenmanszaak ‘Mondt Administraties’ opgericht. Door de jaren heen bleef de onderneming groeien. Mondt werd een vertrouwd begrip in Vlaardingen en het team aan werknemers werd uitgebreid. Uiteindelijk is in januari 2003 de onderneming omgezet naar een B.V. en is de naam veranderd in Mondt Adviesgroep B.V. Vanwege zijn vele jaren ervaring is Jacques de persoon bij Mondt waar u terecht kunt voor financieel en/of fiscaal advies. Onder het genot van een heerlijke kop koffie in een persoonlijk gesprek, zal hij dan ook klaar staan voor al uw financiële en fiscale vragen.

Annemieke Jansen-Lentjes

Directeur / Fiscaal Adviseur
Vanaf 1998 is Annemieke werkzaam bij Mondt. In eerste instantie om ervaring op te doen gedurende haar studie Accountancy aan de Hogeschool Rotterdam. Omdat het haar goed beviel, is ze na het afronden van haar opleiding in vaste dienst gekomen. Nadat ze ook de opleiding Fiscaal Adviseur had afgerond, is ze per januari 2005 mede-eigenaar geworden van Mondt. Ontzorgen van ondernemers op administratief en fiscaal gebied is haar specialisme. Ze stelt jaarcijfers op, verzorgt verschillende belastingaangiften en geeft passend financieel en/of fiscaal advies aan zowel bestaande als nieuwe klanten.

Thomas Rops

Directeur / Fiscaal Adviseur
Begin 2013 is Thomas als oproepkracht begonnen bij Mondt om praktijkervaring op te doen op administratief gebied. Hij hield zich voornamelijk bezig met het opstellen van de jaarcijfers van onze klanten. Sindsdien werkt Thomas fulltime als fiscaal medewerker en ondersteunt hij Karlijn bij het verzorgen van de salarisadministratie en het behandelen van diverse personeelszaken. Naast zijn werk is Thomas de opleiding voor Fiscaal Adviseur gaan volgen, waarvoor hij in 2016 zijn diploma heeft behaald. Naast het samenstellen van de jaarrapporten, het opstellen en indienen van aangiftes van de inkomsten- en vennootschapsbelasting, kunt u ook bij hem terecht voor passend fiscaal advies.

Karlijn Maas-Dekkers

Salaris administratie
Na het behalen van haar praktijkdiploma loonadministratie is Karlijn per januari 2012 het team van Mondt gaan versterken. Zij verzorgt de loonadministratie van verschillende bedrijven, maar ook op gebied van personeelszaken kunt u bij haar terecht. Daarbij onderhoudt zij de website van Mondt Adviesgroep. Al het laatste nieuws op het gebied van o.a. financiën, administratie, fiscaal en loonzaken wordt op onze site geplaatst. Houd onze website daarom goed in de gaten!

Ellen Smit

Boekhouding
Klantvriendelijkheid en collegialiteit staan voorop bij Ellen. Zowel voor het verzorgen van de administratie voor verschillende ondernemers, beantwoorden van de telefoon alsmede de ontvangst als u bij Mondt op bezoek komt. Al vanaf 2007 heeft zij deze taken op zich genomen bij Mondt. Bij belangrijk nieuws op administratief of fiscaal gebied zorgt Ellen ervoor dat onze klanten op de hoogte worden gebracht. Daarbij ondersteunt zij haar collega’s met verschillende kantoorwerkzaamheden.

Jim van der Steen

Boekhouding
Jim is begonnen bij Mondt om ervaring op te doen gedurende zijn opleiding MBO Bedrijfsadministratie. Na het afronden van zijn opleiding is hij in 2010 in dienst getreden. Jim verzorgt de administratie voor verschillende bedrijven, maar is ook de IMuis – specialist binnen ons team. Indien onze klanten of collega’s vragen hebben over het boekhoudprogramma IMuis, kunnen zij bij hem terecht. Daarnaast zorgt Jim ervoor dat ons klantenbestand volledig up-to- date blijft.

Jesper Krabbendam

Fiscaal Medewerker

Jesper is terug van weggeweest. Een aantal jaren geleden liep hij stage bij Mondt voor zijn MBO opleiding. Nadat hij deze opleiding had afgerond, is hij gestart met zijn studie HBO Fiscaal Recht & Economie. Ook voor deze opleiding zocht Jesper een stageplaats. Direct dacht hij aan Mondt Adviesgroep B.V. Dit jaar zal hij gaan afstuderen en hoopt hij daarna zijn diploma op zak te hebben.

Aansluitend zal Jesper fulltime ons team komen versterken als fiscaal medewerker. Naast het samenstellen van de jaarrapporten, het opstellen en indienen van aangiftes van de inkomsten- en vennootschapsbelasting zal Jesper de collega’s van de afdeling boekhouding ondersteunen tijdens de drukke periodes.

Sevgi Akça–Deli

Fiscaal Medewerkster

Sevgi voelt zich behoorlijk thuis in werken met cijfers. Een aantal jaren heeft zij hier al verschillende werkzaamheden in gedaan. Zoals het boeken van diverse administraties, het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting en het opstellen van jaarcijfers. Zelfs heeft Sevgi les gegeven in wiskunde en bedrijfseconomie aan leerlingen die in het examenjaar van het voorgezet onderwijs zitten. Sinds april is zij ons team komen versterken als Fiscaal Medewerkster. Zij zal zich voornamelijk richten op het opstellen van jaarcijfers, het verzorgen van diverse belastingaangiften en zal in drukke tijden ondersteuning geven aan onze afdeling boekhouding. 

Romy Talsma

Fiscaal Medewerkster

Vanaf februari 2016 is Romy werkzaam bij ons. Zij is druk bezig haar theoretische kennis toe te passen in de praktijk en is, naast haar studie Accountancy AD, 4 dagen op het kantoor van Mondt Adviesgroep te vinden. Voornamelijk richt Romy zich op het opstellen van jaarcijfers van verschillende bedrijven en verzorgt zij diverse belastingaangiften. 

Danny

Administratief medewerker

Danny werkt al geruime tijd in de financiële sector en sinds maart 2018 versterkt hij het team van Mondt. Hij houdt zich met name bezig met het verzorgen van de administratie voor verschillende ondernemers. Daarnaast heeft Danny in 2017 de opstartopleiding voor de loonadministratie gedaan en begint hij augustus 2018 met PDL (praktijkdiploma loonadministratie).

Jouw naam hier?

Stagiaire

Zoek jij een uitdagende en professionele stageplaats, waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en echt kunt meedraaien?
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiares die we graag de kneepjes van het vak in de praktijk leren.

Neem contact met ons op en stuur ons je CV!