Voor de meeste mensen zijn de financiële administratie en fiscale zaken geen dagelijkse bezigheid. Het wordt als ingewikkeld en lastig ervaren. Voor ons is het ons vak en dagelijkse werk. Bij ons op kantoor of bij u op locatie voeren wij de complete of een gedeelte van de administratie. Van het invoeren van bonnen en facturen tot het doen van de belastingaangifte en het samenstellen en bespreken van uw jaarverslag.

Ons uitgangspunt is het verzorgen van de administratie en belastingzaken volgens de regelgeving die de overheid ons oplegt. Maatwerk leveren, efficiëntie en de klant zo goed mogelijk adviseren staan daarbij centraal. Daar staan we voor, want logge instanties zijn er al genoeg van.

Onze klanten komen uit heel Nederland en zijn voornamelijk bedrijven uit het MKB (midden en kleinbedrijf), maar ook particulieren weten ons goed te vinden.

Er zijn klanten die alles willen uitbesteden, wij verzorgen dan gehele administratie. Er zijn ook bedrijven die zoveel mogelijk zelf oppakken, waarbij wij alleen de controle, jaarstukken en diverse aangiften verzorgen.

Mondt Adviesgroep is in 1992 klein begonnen onder de naam Mondt Administraties. Inmiddels zijn we uitgegroeid naar een kantoor met 10 medewerkers en 2 eigenaren en gecertificeerd en aangesloten bij het NOAB, de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen.

Onveranderd is onze lage drempel, iedereen moet altijd binnen kunnen lopen. Persoonlijke aandacht en meteen geholpen worden, daar draait het om.

Zaken snel oplossen zodat u verder kunt.

Maatwerk leveren, efficiëntie en de klant zo goed mogelijk adviseren.
Daar staan we voor, want logge instanties zijn er al genoeg.

Ons pand

Wij zijn te vinden op de eerste etage van ons bijzondere pand: een gemeentelijk monument op de hoek van de Kon. Wilhelminahaven. Het pand is cultuurhistorisch waardevol industrieel erfgoed, als voormalig haringpakhuis.

Het kantoor is goed bereikbaar met de auto (vlakbij de Beneluxtunnel en gratis parkeren voor de deur) en met de trein (3 minuten lopen vanaf station Vlaardingen centrum).

Zoekt u kantoor-of cursusruimte? Bent u ZZP-er en u zoekt een vergaderruimte om uw klanten te ontvangen? Neem contact met ons op en informeer naar uw mogelijkheden

Onze klanten