ONZE DIENSTEN

Wat kunnen we voor u doen?

Administratie

Wilt u op ieder moment inzage hebben in uw boekhouding of zelf een gedeelte invoeren? Dat kan. Lees verder

Financieel advies

Wij kunnen u oplossingsgericht adviseren bij verschillende vraagstukken voor de korte en lange termijn. Lees verder

Belastingaangifte

Voor zowel grote als kleine ondernemers verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting en omzetbelasting. Lees verder

Jaarrekening

Wij stellen uw jaarrekening samen, vanzelfsprekend in overeenstemming met de geldende wet-en regelgeving. Lees verder

Loonadministratie

Heeft u medewerkers in dienst of besluit u personeel aan te nemen dan kunnen we uw loonadminstratie verzorgen. Lees verder

Startersbegeleiding

Gaat u voor uzelf beginnen. Als starter heeft u in de beginperiode vaak meer vragen dan antwoorden. Lees verder

Administratie

Iedere ondernemer moet een administratie voeren. En uw administratie is het fundament van uw onderneming. Een actuele administratie is een belangrijke informatiebron. Met een up-to-date administratie haalt u meer uit uw bedrijf. U voldoet aan alle wettelijke eisen, kunt uw besluiten baseren op duidelijke cijfers en u komt niet plotseling voor verrassingen te staan.

Periodiek, het liefst per maand, verwerken we uw administratie. U heeft dan inzicht in de financiële stand van zaken en we lossen vragen direct op. Informatie over uw vorderingen en schulden, maar ook de resultaten en vergelijkingen met bijvoorbeeld andere jaren of kwartalen sturen we aan u op.

Wanneer wij de administratie voor u inboeken verzorgen wij ook uw aangifte omzetbelasting. Wij dienen de aangifte in en laten u weten welk bedrag u moeten betalen of te ontvangen heeft.

Verzorgt u uw administratie zelf, dan kunnen wij uw administratie periodiek controleren en als u dat wenst de aangifte omzetbelasting verzorgen.

Online boekhouden

Wilt u op ieder moment inzage hebben in uw boekhouding of zelf een gedeelte invoeren? Dat kan. Wij werken hiervoor met het online boekhoudpakket van Muis, iMuis. Dit gebruiksvriendelijke pakket is opgebouwd uit verschillende modules en kunt u zelf samenstellen. Wij kunnen u hierbij begeleiden.

Wilt u niet zelf boeken maar wel online inzicht hebben, dan kan dat natuurlijk ook. U kunt daarvoor een meekijkabonnement afsluiten. U kunt dan niets aanpassen of wijzigen maar wel op elk gewenst moment meekijken.

Advies

Er zijn momenten waarop u behoefte heeft aan onafhankelijk advies of met belangrijke vraagstukken worstelt. Wij kunnen u oplossingsgericht adviseren bij verschillende vraagstukken voor de korte en lange termijn.

Hierbij kunt u denken aan vragen op het gebied van ondernemingsvormen, fiscale consequenties van bepaalde beslissingen, aflossen hypotheek, opbouwen van een oude dagsreserve, de auto privé of zakelijk aanschaffen.

Natuurlijk kunnen wij u ook adviseren en begeleiden bij het opzetten, inrichtingen of optimaliseren van uw administratie.

Belastingaangifte

Voor ondernemers verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting. Op basis van de door u verstrekte gegevens dienen wij de aangifte digitaal in. Uiteraard zoeken wij ook uit van welke belastingaftrekmogelijkheden u gebruik kunt maken.

Als de belastingdienst naar aanleiding van de ingediende aangifte een aanslag oplegt controleren wij deze en dienen wij waar nodig bezwaar in.

Naast de aangifte inkomstenbelasting verzorgen wij ook de aangifte successierecht, schenkingsrecht, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonheffing en dividendbelasting.

Opstellen Jaarrekening

Een jaarrekening biedt u een jaarlijks overzicht van de financiële situatie van uw onderneming. En stelt u in staat om conclusies te trekken over het rendement, de omvang en het vermogen van uw onderneming. Met een jaarrekening heeft u inzicht in het verleden en kunt u richting geven aan de toekomst. Wij stellen uw jaarrekening natuurlijk in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving samen.

Loonadministratie

Heeft u medewerkers in dienst of besluit u personeel aan te nemen, dan heeft u te maken met loonadministratie. Wij kunnen de gehele loonadministratie voor u voeren, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Wij doen dit uiteraard snel efficiënt en volgens de regels. Van het invoeren van nieuwe personeelsleden tot aan het berekenen van de salarissen, proforma loonstroken en ziekmeldingen.

Voor de loonadministratie werken wij met Nmbrs; een gebruiksvriendelijk online salarispakket. Via Nmbrs kunt u toegang krijgen tot al uw personeels-en salarisgegevens. Het enige wat u nodig heeft is een computer met internetverbinding. Het is ook mogelijk uw personeel inzage te geven in hun eigen dossier. Uiteraard op een veilige en afgeschermde manier.

Startersbegeleiding

Gaat u voor u zelf beginnen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Nadat u deze beslissing heeft genomen, komt er heel wat op u af als beginnend ondernemer. Zeker in de beginperiode heeft u waarschijnlijk meer vragen dan antwoorden.

Welke rechtsvorm moet ik kiezen? Hoe maak ik een ondernemingsplan? Hoe kan ik een financiering aanvragen? Met welke belastingen moet ik rekening houden? Hoe ziet een administratie eruit?

U hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, door de jaren heen hebben wij al heel wat starters op weg geholpen. Ook die ervaring delen we graag met u.

Zo spreken wij graag de plannen met u door en zetten de puntjes op de i. Wij kunnen ook samen met u een ondernemingsplan opstellen, inclusief een financieringsplan voor de bank. Wilt u dat we meegaan naar de bespreking van dit financiële plan? Ook dat is mogelijk

Afspraak maken?

Benieuwd hoe we u kunnen helpen met financiële vraagstukken, administratie of fiscaal advies?
Laten we beginnen met een kop koffie en een oriënterend gesprek.