Mondt Adviesgroep bestaat uit een klein maar hecht team van betrokken mensen.
Wij stellen ons graag aan u voor!

Annemieke Jansen-Lentjes

Directeur / Fiscaal Adviseur / Financial Life Planner
Vanaf 1998 is Annemieke werkzaam bij Mondt om ervaring op te doen gedurende haar studie Accountancy.  Nadat ze ook de opleiding Fiscaal Adviseur had afgerond, is ze per januari 2005 mede-eigenaar geworden. Om ondernemers beter te kunnen adviseren heeft ze de opleiding tot financieel planner en financial lifeplanner gedaan. Ontzorgen van ondernemers op administratief en fiscaal gebied is haar specialisme. Ze stelt jaarcijfers op, verzorgt verschillende belastingaangiften en geeft passend financieel en/of fiscaal advies aan zowel bestaande als nieuwe klanten.

Thomas Rops

Directeur / Fiscaal Adviseur
Sinds het najaar van 2018 is Thomas mede-eigenaar geworden van Mondt Adviesgroep. Thomas is begin 2013 begonnen bij Mondt om praktijkervaring op te doen. Hij hield zich voornamelijk bezig met het opstellen van de jaarcijfers van onze klanten, ondersteunde bij de salarisadministratie en het behandelen van diverse personeelszaken. Naast zijn werk volgde Thomas de opleiding voor Fiscaal Adviseur, waarvoor hij in 2016 zijn diploma heeft behaald. Naast het samenstellen van de jaarrapporten, het opstellen en indienen van aangiftes van de inkomsten- en vennootschapsbelasting, kunt u ook bij hem terecht voor passend fiscaal advies.

Karlijn Maas-Dekkers

Salaris administratie
Na het behalen van haar praktijkdiploma loonadministratie is Karlijn per januari 2012 het team van Mondt gaan versterken. Zij verzorgt de loonadministratie van verschillende bedrijven, maar ook op gebied van personeelszaken kunt u bij haar terecht.

Danny

Boekhouding

Danny werkt al geruime tijd in de financiële sector en sinds maart 2018 versterkt hij het team van Mondt. Hij houdt zich met name bezig met het verzorgen van de administratie voor verschillende ondernemers. Daarnaast heeft Danny in 2017 de opstartopleiding voor loonadministratie gedaan en is hij in augustus 2018 begonnen met PDL (praktijkdiploma loonadministratie).

Ellen Smit

Boekhouding
Klantvriendelijkheid en collegialiteit staan voorop bij Ellen. Zowel voor het verzorgen van de administratie voor verschillende ondernemers, beantwoorden van de telefoon alsmede de ontvangst als u bij Mondt op bezoek komt. Al vanaf 2007 heeft zij deze taken op zich genomen bij Mondt. Bij belangrijk nieuws op administratief of fiscaal gebied zorgt Ellen ervoor dat onze klanten op de hoogte worden gebracht. Daarbij ondersteunt zij haar collega’s met verschillende kantoorwerkzaamheden.

Jim van der Steen

Boekhouding
Jim is begonnen bij Mondt om ervaring op te doen gedurende zijn opleiding MBO Bedrijfsadministratie. Na het afronden van zijn opleiding is hij in 2010 in dienst getreden. Jim verzorgt de administratie voor verschillende bedrijven, maar is ook de IMuis – specialist binnen ons team. Indien onze klanten of collega’s vragen hebben over het boekhoudprogramma IMuis, kunnen zij bij hem terecht. Daarnaast zorgt Jim ervoor dat ons klantenbestand volledig up-to- date blijft.

Jesper Krabbendam

Fiscaal Adviseur

Jesper is tijdens zijn MBO opleiding begonnen als stagiaire bij Mondt. Tijdens zijn studie HBO Fiscaal Recht & Economie heeft hij wederom bij Mondt stage gelopen. In 2021 heeft Jesper de opleiding tot Fiscaal Adviseur succesvol afgerond. Naast het samenstellen van de jaarrapporten, het opstellen en indienen van aangiftes van de inkomsten- en vennootschapsbelasting, ondersteunt Jesper de afdeling boekhouding tijdens de drukke periodes. Daarbij onderhoudt hij de website van Mondt Adviesgroep. Al het laatste nieuws op het gebied van o.a. financiën, administratie, fiscaal en loonzaken wordt op onze site geplaatst. Houd onze website daarom goed in de gaten! In 2020 is Jesper gestart met de opleiding tot fiscaal adviseur.

Sevgi Akça–Deli

Boekhouding en Fiscaal medewerkster

Sevgi voelt zich behoorlijk thuis in werken met cijfers. Een aantal jaren heeft zij hier al verschillende werkzaamheden in gedaan. Zoals het boeken van diverse administraties, het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting en het opstellen van jaarcijfers. Sevgi heeft ook les gegeven in wiskunde en bedrijfseconomie aan leerlingen in het examenjaar van het voorgezet onderwijs. Sinds april 2016 is zij het team komen versterken als Fiscaal Medewerkster. Haar werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opstellen van jaarcijfers, het verzorgen van diverse belastingaangiften en ze ondersteunt de afdeling boekhouding tijdens drukkere periodes. 

Tom Lankhaar

Fiscaal medewerker

Tom is in augustus 2018 als afstudeerstage voor fiscale economie bij ons begonnen en is inmiddels in vaste dienst. Naast het samenstellen van de jaarrapporten, het opstellen en indienen van aangiftes van de inkomsten- en vennootschapsbelasting, ondersteunt Tom de afdeling boekhouding tijdens de drukke periodes.

Roma Aliar

Fiscaal medewerkster

In september 2019 is Roma met haar afstudeerstage begonnen bij Mondt voor haar opleiding fiscale economie. Ook zij is inmiddels in vaste dienst en versterkt de fiscale afdeling bij het samenstellen van de jaarrapporten, het opstellen en indienen van aangiftes van de inkomsten- en vennootschapsbelasting, daarnaast beantwoordt zij diverse fiscale vragen van klanten.

Newsha Jahangiri

Stagiair

In augustus 2020 is Newsha begonnen met haar stage voor de opleiding fiscale economie derde jaar.

Jouw naam hier?

Stagiaire

Zoek jij een uitdagende en professionele stageplaats, waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en echt kunt meedraaien?
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste stagiares die we graag de kneepjes van het vak in de praktijk leren.

Neem contact met ons op en stuur ons je CV!