ONS TEAM

Mondt Adviesgroep bestaat uit een informeel maar ervaren team van administratieve en fiscale specialisten.
We stellen ons graag aan u voor!

Annemieke Jansen-Lentjes

Annemieke Jansen-Lentjes

Directeur / Fiscaal Adviseur / Financial Life Planner

Vanaf 1998 is Annemieke werkzaam bij Mondt om ervaring op te doen gedurende haar studie Accountancy.  Nadat ze ook de opleiding Fiscaal Adviseur had afgerond, is ze per januari 2005 mede-eigenaar geworden. Om ondernemers beter te kunnen adviseren heeft ze de opleiding tot financieel planner en financial lifeplanner gedaan. Ontzorgen van ondernemers op administratief en fiscaal gebied is haar specialisme. Ze stelt jaarcijfers op, verzorgt verschillende belastingaangiften en geeft passend financieel en/of fiscaal advies aan zowel bestaande als nieuwe klanten.

Thomas Rops

Thomas Rops

Directeur / Fiscaal Adviseur

Sinds het najaar van 2018 is Thomas mede-eigenaar geworden van Mondt Adviesgroep. Thomas is begin 2013 begonnen bij Mondt om praktijkervaring op te doen. Hij hield zich voornamelijk bezig met het opstellen van de jaarcijfers van onze klanten, ondersteunde bij de salarisadministratie en het behandelen van diverse personeelszaken. Naast zijn werk volgde Thomas de opleiding voor Fiscaal Adviseur, waarvoor hij in 2016 zijn diploma heeft behaald. Naast het samenstellen van de jaarrapporten, het opstellen en indienen van aangiftes van de inkomsten- en vennootschapsbelasting, kunt u ook bij hem terecht voor passend fiscaal advies.

Danny van Hees

Danny van Hees

Boekhouding

Danny werkt al geruime tijd in de financiële sector en sinds maart 2018 versterkt hij het team van Mondt. Hij houdt zich met name bezig met het verzorgen van de administratie van verschillende ondernemers. Daarnaast ondersteunt hij klanten bij vragen over de administratie.

Ellen Smit

Ellen Smit

Loonadministratie en boekhouding

Klantvriendelijkheid en collegialiteit staan voorop bij Ellen. Zowel voor het verzorgen van de loonadministratie, beantwoorden van de telefoon alsmede de ontvangst als u bij Mondt op bezoek komt. Al vanaf 2007 heeft zij deze taken op zich genomen bij Mondt. Daarnaast verzorgt zij de boekhouding voor verschillende ondernemers.

Jim van der Steen

Jim van der Steen

Boekhouding

Jim is begonnen bij Mondt om ervaring op te doen gedurende zijn opleiding MBO Bedrijfsadministratie. Na het afronden van zijn opleiding is hij in 2010 in dienst getreden. Jim verzorgt de administratie voor verschillende bedrijven, maar is ook de IMuis – specialist binnen ons team. Indien onze klanten of collega’s vragen hebben over het boekhoudprogramma IMuis, kunnen zij bij hem terecht. Daarnaast zorgt Jim ervoor dat ons klantenbestand volledig up-to- date blijft.

Sevgi Akça–Deli

Sevgi Akça–Deli

Boekhouding en Fiscaal medewerkster

Sevgi voelt zich behoorlijk thuis in werken met cijfers. Een aantal jaren heeft zij hier al verschillende werkzaamheden in gedaan. Zoals het boeken van diverse administraties, het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting en het opstellen van jaarcijfers. Sevgi heeft ook les gegeven in wiskunde en bedrijfseconomie aan leerlingen in het examenjaar van het voorgezet onderwijs. Sinds april 2016 is zij het team komen versterken als Fiscaal Medewerkster. Haar werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het opstellen van jaarcijfers, het verzorgen van diverse belastingaangiften en ze ondersteunt de afdeling boekhouding tijdens drukkere periodes.

Tom Lankhaar

Tom Lankhaar

Fiscaal medewerker

Tom is in augustus 2018 als afstudeerstage voor fiscale economie bij ons begonnen en is inmiddels in vaste dienst. Naast het samenstellen van de jaarrapporten, het opstellen en indienen van aangiftes van de inkomsten- en vennootschapsbelasting, ondersteunt Tom de afdeling boekhouding tijdens de drukke periodes.

Patrick de Vries

Patrick de Vries

fiscaal medewerker

Patrick heeft veel ervaring met fiscaliteiten want hij is sinds 1999 actief in de branche. Zijn specialiteit is het op zetten van jaarrapportages en zowel de inkomstenbelasting als vennootschapsbelasting hebben weinig geheimen voor hem.
Sinds april 2022 is hij onderdeel van het team van Mondt.

Jouw naam hier?

Ben jij op zoek naar een leuke baan met veel verantwoordelijkheid in een collegiaal team met uitstekende  doorgroeimogelijkheden? Of wil je graag een leerzame stage? Wij zijn altijd op zoek naar fiscaal en adminstratief talent. Stuur ons je CV en een leuke mail en wie weet nodigen we je uit voor een orienterend gesprek.