Onze App

[vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_empty_space height=”10px”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Download de gratis app van Mondt Adviesgroep en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van belasting, boekhouding en loonadministratie.

Voor de meeste mensen zijn de financiële administratie en fiscale zaken geen dagelijkse bezigheid. Het wordt als ingewikkeld en lastig ervaren. Voor ons, Mondt Adviesgroep, is het ons vak en dagelijkse werk, en wij nemen u graag de financiële verplichtingen uit handen.

Hoewel u ons kantoor niet dagelijks nodig heeft zijn er onderwerpen waarvan wij het belangrijk vinden dat u daarvan op de hoogte blijft. Daarom hebben wij de Mondt Adviesgroep App ontwikkeld.

Met de Mondt Adviesgroep app kunt u:

  • alle relevante informatie vinden over ons kantoor,
  • kunt u direct een afspraak maken
  • houden we u maandelijks op de hoogte van onderwerpen op financieel gebied die voor u van belang zijn

 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”10px”][vc_single_image image=”2277″ img_size=”full”][vc_column_text]appstore_button_google-250  app-store-logo-250[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]