Wilt u ook snel en eenvoudig elektronisch factureren? Maak dan gebruik van de nieuwe gratis tool van Muis Software: de Spitsfactuur.

Hoe werkt het?
U maakt snel en eenvoudig een factuur door direct adres- en artikelgegevens in te typen. U kiest voor bedragen in- of exclusief BTW, typt tekst en bedragen in en klaar is het concept van uw verkoopfactuur. Deze kunt u vervolgens direct goedkeuren of, indien nodig, nog aanpassen. Met één muisklik promoveert u het concept tot factuur. Deze kunt u dan e-mailen of afdrukken.

Elektronisch factureren met de Spitsfactuur
De Spitsfactuur is bovendien uitgerust met handige tools. Met één druk op de knop maakt u bijvoorbeeld een creditnota aan. Deze wordt dan ook weer automatisch geboekt als journaalpost. Ook een contant factuur wordt op eenvoudige wijze gemaakt en direct geboekt in het Kasboek. De Spitsfactuur haalt ook gegevens op uit het bedrijvenregister van de KvK en uit de landelijke postcodetabel. Met de Spitsfactuur is uw debiteurenbestand altijd up-to-date, doordat debiteurengegevens automatisch opgeslagen worden.

Interesse gewekt? En wilt u met de Spitsfactuur aan de slag? Neem dan contact met ons op. Wij zullen de aanvraag voor u in behandeling nemen en zullen u met plezier op weg helpen.

Bron: www.muis.nl